Het kloppend hart van het Ecomunitypark. Biosintrum is dé ontmoetingsplek voor onderwijs, bedrijfsleven en overheid op het gebied van de biobased economy. Bio refereert naar biobased economy en sintrum is het Friese woord voor centrum en betekent centrum. Letterlijk een centrum: een gebouw centraal in de noordelijke provinciën. Maar ook figuurlijk een centrum: het hart van een community waar alles rond biobased economy bij elkaar komt en samenwerking en innovatie plaatsvindt.

Voorbeelden van concrete projecten waarbij onderwijs, ondernemers en overheid intensief zullen samenwerken in het Biosintrum zijn biobased composieten, plastic tassen en koffiebekers, voedselbossen, duurzame interieurs en een biobased brug. Ook is het kenniscentrum bodem er gevestigd.

Het Biosintrum is een van de meest duurzame en innovatieve gebouwen van Europa. De faciliteiten die het Biosintrum biedt, zijn onder andere een (bedrijfs)restaurant, congreszaal, kantoren, studieplekken, vergaderruimtes, een collegezaal, flexwerkplekken en een laboratorium. Start van de bouw is in december 2017. Meer info over de bouw en projecten op www.biosintrum.nl 

 

 

Geïnteresseerd?
U bent van harte welkom op Ecomunitypark de sfeer te komen proeven en een beeld te krijgen van de mogelijkheden voor uw duurzame vestigingsplek. Voor een nadere kennismaking en een aanbod op maat kunt u via 0516-432122 contact opnemen met Anne Jan Zwart, of u kunt een mail sturen naar aj.zwart @ ecomunitypark.com.
Nog enkele voordelen op een rij:
  • Duurzaam bouwen: nul op de meter en behoud van de waarde van uw vastgoed
  • Competitieve m2 prijs en lage beheerskosten natuurlijke omgeving
  • Borging van ruimtelijke kwaliteit rondom uw bedrijfspand               
  • Centraal gelegen en goed bereikbaar, in ambitieuze duurzaamheidsgemeente 
  • Biosintrum faciliteiten: oa. restaurant en vergaderruimtes 
  • Laagdrempelige toegang tot student talent
  • Kennismakelaars maken wetenschappelijke kennis goed toepasbaar voor uw business
Ecomunitypark info@ecomunitypark.com - 0516 432122
Neem nu contact op
Meer weten over onze projecten?
Alle projecten
Meer weten over Kenniscentrum Bodem
Snelkookpan voor bodemkennis
Bekijk project
Meer weten over Biobased Brug
Een brug met een verhaal
Bekijk project
Meer weten over BREEAM Certificaat
Internationaal Duurzaamheidscertificaat
Bekijk project