ECOstyle speelt een belangrijke rol bij het ontstaan van het concept Ecomunitypark. In de zoektocht naar een geschikte nieuwe vestigingslocatie ter uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten, waren ecologische gebiedsontwikkeling, duurzaam bouwen en kennisuitwisseling met onderwijs en instituten belangrijke speerpunten.

Passende locatie

ECOstyle ontwikkelt en vermarkt 100% ecologisch werkzame producten voor bodem, plant en dier. De nieuwe locatie zou ook een substantiële bijdrage moeten leveren aan de uitstraling van haar filosofie en de overtuiging van de kracht van de natuur. Samenwerking en innovatie staan bij ECOstyle hoog in het vaandel; en wens bestond om dit nog meer in de dagelijkse praktijk te verweven - zowel met kennisinstellingen als met gelijkgestemde bedrijven.

Een team van specialisten, die allen hun sporen hebben verdiend in duurzaamheid, conceptontwikkeling en gebiedsontwikkeling hebben het plan voor het Ecomunitypark vormgegeven en uitgewerkt tot een uniek planconcept. ECOstyle is dan ook een trotse eerste 'bewoner' van het park sinds 2016 en verwelkomt nieuwe buren van harte!

Wilt u meer lezen over ECOstyle? Kijk dan snel op www.ecostyle.nl.  

Meer weten over onze projecten?
Alle projecten
Meer weten over Biodiversiteit vergroten
Ruimtelijke kwaliteit en nuttige insecten
Bekijk project
Meer weten over Biobased Brug
Een brug met een verhaal
Bekijk project
Meer weten over Kenniscentrum Bodem
Snelkookpan voor bodemkennis
Bekijk project