Dutch Agri Food Week @ Ecomunitypark

Kennisuitwisseling in de praktijk! In het kader van de Dutch Agri Food Week waren 100 vakmensen uit de rundveehouderij te gast bij ECOstyle om van elkaar te leren over klauwgezondheid. In samenwerking met het Nederlands Klauw Gezondheids Centrum en vakblad Boerderij werd deze tweede editie van de landelijke Inspiratiedag Klauwgezondheid georganiseerd. Met ECOstyle als gastheer werd de filosofie van het Ecomunitypark eer aangedaan: het delen van kennis om deze om te zetten in business in de dagelijkse praktijk.

Wetenschappelijke kennis en praktische kunde op het gebied van klauwgezondheid werden door de deelnemers uitgewisseld in workshops in het paviljoen van ECOstyle, de twee ruimtes in de EcomunityBox en een grote tent. Volgend jaar zal ook het Biosintrum gebruikt kunnen worden bij een evenement van deze grootte.

Leendert Kroijenga van ECOstyle: “Veeartsen, veehouders, klauwbekappers en andere specialisten hebben een gezamenlijk doel: het terugdringen en voorkómen van aandoeningen en het verbeteren van het dierwelzijn. ECOstyle is er trots op dat we deze inspiratiedag mochten verwelkomen. Hiermee hebben we ook Oosterwolde en het Ecomunitypark in rundveehoudend Nederland op de kaart kunnen zetten.”

 

www.dutchagrifoodweek.nl

www.nkgc.nl

www.ecostyle.nl/veehouderij 

Nieuwsberichten
Alle nieuwsberichten
Nieuws
13 juni
ABN AMRO Circular Economy Award nominatie
Beste circulaire werklocatie van NL?
Lees artikel
Nieuws
13 maart
Alleen deze week nog: spijkerbroeken verzamelen!
Draag met oude jeans een steentje bij aan Biosintrum
Lees artikel
Nieuws
15 februari
Bijenkasten & verduurzaamde materialistatie
Biosintrum zoektocht naar ├ęcht andere bouwmaterialen
Lees artikel
Nieuws
1 februari
Geen award... maar wel trots
O'werf in top 3 meest duurzame regio's!
Lees artikel