ABN AMRO Circular Economy Award nominatie

Trots! Ecomunitypark is genomineerd voor de ABN AMRO Circular Economy Award in de categorie 'beste circulaire werklocatie'. Een vakjury zal drie finalisten selecteren waarna zowel publiek als jury via een stemming de winnaars bekend zullen maken in september. 

Juryvoorzitter Cees-Jan Pen (Fontys Hogescholen): ‘Circulaire gebiedsontwikkeling leeft, ontstijgt het beeld van een niche volledig, wordt steeds breder gedragen door ondernemend Nederland en gaat om nieuwe verdien- en businessmodellen. De jury gaat tijdens de nadere selectie nadrukkelijk in op het daadwerkelijk in gang zetten van de noodzakelijke cultuurverandering die behoort bij meer circulair denken. Tevens zien we een duidelijke omslag naar meer focus op waardevermeerdering en het verduurzamen van bestaande locaties.’

De vakjury en het publiek zullen de genomineerden beoordelen op basis van vooraf vastgestelde criteria voor de onderwerpen: circulariteit in visie, circulariteit in organisatie, resultaat, interactie met de omgeving, shared facilities, energie, materialen, afval, biodiversiteit en welbevinden en gezondheid.

Meer lezen? Check de site van BT Magazine, het vakblad voor iedereen die zich bezighoudt met regionale innovatiekracht en vestigingsklimaat.

Nieuwsberichten
Alle nieuwsberichten
Nieuws
13 juni
ABN AMRO Circular Economy Award nominatie
Beste circulaire werklocatie van NL?
Lees artikel
Nieuws
13 maart
Alleen deze week nog: spijkerbroeken verzamelen!
Draag met oude jeans een steentje bij aan Biosintrum
Lees artikel
Nieuws
15 februari
Bijenkasten & verduurzaamde materialistatie
Biosintrum zoektocht naar ├ęcht andere bouwmaterialen
Lees artikel
Nieuws
1 februari
Geen award... maar wel trots
O'werf in top 3 meest duurzame regio's!
Lees artikel