Vestigen op een bedrijvenpark

Moderne kijk op ondernemen

C

Innovatief en vooruitstrevend ondernemen

Wilt u dynamisch en duurzaam ondernemen op een strategische locatie in Noord Nederland? Bekijk dan de kavels op Ecomunitypark in Oosterwolde. Een plek waarop u duurzaam kunt bouwen met gegarandeerd behoud van ruimtelijke kwaliteit

01

Voor wie is het geschikt?

Ecomunitypark is niet op zoek naar een bepaald type ondernemer. Een grote verduurzamingsslag valt te halen binnen het bedrijfsleven, dus ook bij u. Huisvesten op het Ecomunitypark is uitermate geschikt voor bedrijven met een moderne kijk op ondernemen. Voor bedrijven die circulaire economie, energietransitie en biodiversiteit zien als een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Of voor ondernemers die simpelweg een start willen maken met verantwoord ondernemen of – bouwen en hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken.

Bedrijfskavels voor een scherpe prijs

Voor een zeer competitieve m2 prijs van €95 krijgt u naast uw bouwkavel de beschikking over de uiteenlopende faciliteiten van het Biosintrum en veel extra voorzieningen. 

Ondernemen op bedrijventerrein Ecomunitypark betekent:

Een inspirerende duurzame werkomgeving in Noord Nederland

Een rijk en creatieve werkomgeving wat voor minstens 50% uit natuur bestaat

Het delen van kennis door middel van het Biosintrum

Het delen van een gezamenlijke visie met mede ondernemers aangaande circulaire economie, duurzame energie en biodiversiteit

Competitieve m2 prijs

Borging van ruimtelijke kwaliteit rondom uw bedrijfspand door een strak parkmanagement 

Centraal gelegen in Noord Nederland 

Laagdrempelige toegang tot student talent

Gezamenlijke faciliteiten zoals een restaurant en vergaderruimtes 

Laagdrempelige toegang tot student talent

Kennismakelaars maken wetenschappelijke kennis goed toepasbaar voor uw business

Gebruik van glasvezel op het hele bedrijventerrein

C

Biodiversiteit op ons bedrijventerrein

De wereld kan niet zonder biodiversiteit. Biodiversiteit is belangrijker dan vaak wordt gedacht. Biodiversiteit zorgt voor schoon water, vruchtbare grond en een stabiel klimaat. Het levert ook voedsel en grondstoffen voor huisvesting, kleding, brandstof en medicijnen. Deze natuurlijke hulpbronnen zorgen dat we kunnen bestaan.

Op het Ecomunitypark investeren wij in biodiversiteit. Dit doen wij niet alleen om bij te dragen aan een rijkere planeet, maar ook omdat het de medemens oneindig veel brengt. Mensen die veel tijd in de natuur doorbrengen slapen beter, zijn gelukkiger en bovendien gezonder.

Door tenminste 50% van de grond uit natuur te laten bestaan, zorgen we ervoor dat ons werklandschap aantrekkelijk is voor een verscheidenheid aan dier- en plantsoorten:

  • Binnen een jaar hebben zich al 50 verschillende plantensoorten op het Ecomunitypark ontwikkeld.
  • Er zijn maar liefst 29 verschillende vogelsoorten op het park geteld. De meest voorkomende vogel is de geelgors. Maar er huisvesten ook bijzondere soorten op ons park. De lepelaar, oeverzwaluw, spotvogel en torenvalk. Ook padden en kikkers zijn waargenomen in en rondom de beek.
  • Daarnaast zie je op het Ecomunitypark ook verschillende vlinders, muizen, libellen en bijen en ook herten brengen ons werklandschap een bezoek.
Heeft u nog vragen, bekijk hier veelgestelde vragen of stuur ons een bericht.