De bedrijfskavels op Ecomunitypark vormen de duurzame basis voor uw bedrijfspand. Een natuurpark, flexibiliteit in uw keuze voor kavels, ruim opgezet, en de aansluiting op het omliggende landschap zijn sterke kwaliteiten. Wanneer u op het park bent, merkt u dat de uitstraling van het terrein goed past bij het omliggende landschap. U ziet er berken, vogels, bosjes, bloemrijk gras, poelen, een pingo ru├»ne, en een natuurlijk verlopende beek. Deze natuurlijke elementen maken Ecomunitypark tot een representatieve locatie.

Met een vestiging op Ecomunitypark investeren ondernemers in toekomstbestendig ondernemen: balans tussen meerwaarde voor uw bedrijf, uw team en de maatschappij. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst. Een groen bedrijventerrein werkt nu eenmaal beter! Ecomunitypark heeft de hoogst haalbare internationale BREEAM certificering voor duurzame gebiedsontwikkeling.

Het natuurlijk werklandschap Ecomunitypark vormt een nieuwe manier van samenwerken in een community. Een plek waar innovatie optimaal gestimuleerd wordt en vrij baan krijgt. Met gedeelde faciliteiten en fysieke aanwezigheid van kennisnetwerken in het Biosintrum. En een prettige en mooie werkomgeving met veel ruimte voor natuur (>50%) en ruimtelijke kwaliteit. Daarnaast heeft u vrijheid om invulling te geven aan uw duurzame vestigingswensen. Zo weet u zeker dat u investeert in een bedrijfspand waarmee u nog jaren vooruit kunt. 

 

Meer weten over Duurzaam bouwen: financieel aantrekkelijk
Nul op de meter | Competitieve m2 prijs | Ruimtelijke kwaliteit
Bekijk pagina
Meer weten over Bijzonder goede faciliteiten
Centrale locatie | Biosintrum restaurant en werk- en vergaderruimtes
Bekijk pagina
Meer weten over Laagdrempelige toegang tot kennis
Kennismakelaars en aanstormend talent aanwezig
Bekijk pagina