bijZondere KENNis fACILITEITEN en Duurzame TOPLOCATIE Noord NL

Biosintrum is het nieuwe kenniscentrum biobased economy op Ecomunitypark.

Het Biosintrum is een van de meest duurzame en innovatieve gebouwen van Europa. De faciliteiten die het Biosintrum biedt, zijn onder andere een (bedrijfs)restaurant, congreszaal, kantoren, studieplekken, vergaderruimtes, een collegezaal, flexwerkplekken en een laboratorium. In december 2017 startte de bouw. Meer info over de bouw en projecten op www.biosintrum.nl 

"Het Biosintrum is een fantastisch stuk 'hardware', of beter gezegd 'heartware'. Het zal als het hart van de community fungeren. Uiteraard is ook de 'software' cruciaal: de manier waarop mensen vanuit bedrijven en onderwijs daar gaan samenwerken en kennis tot business maken."  Anne Jan Zwart, oprichter Ecomunitypark.

 

Duurzame toplocatie in Noord-Nederland

Oosterwolde ligt in de gemeente Ooststellingwerf. Deze staat in de top 3 van de meest duurzame gemeenten. Een bijzonder investeringsklimaat dus voor bedrijven die hun visie op verduurzaming van de economie en maatschappij delen. 

Oosterwolde ligt centraal in Noord-Nederland en is goed bereikbaar. Binnen 15 minuten zijn A28 en A6 bereikbaar. Drachten 20 minuten, Leeuwarden 30 min., Groningen 40 min., Meppen (DU) 60 min., en Amsterdam 90 min.

 

Meer weten? Lees hier verder over het omzetten van kennis in meerwaarde voor uw business, en de toegevoegde waarde van duurzaam bouwen